Houd me Vast- weekend.

Wil je leren hoe je relatie werkt? En hoe je relatie nog leuker en fijner kan worden?

De relatiecursus ‘Houd me vast’ is een vorm van EFT-relatietherapie. De cursus is geschikt voor koppels, die hun relatie nieuw leven in willen blazen of die in een fase zitten waarin hun relatie wat meer onder druk staat. Door middel van voorbeelden, filmpjes en oefeningen leer je hoe de liefde werkt en hoe je de verbinding met je partner op een positieve manier kunt herstellen en behouden.

Het ‘Houd me vast’-programma:

  • Wat is liefde?
  • Hoe spelen emoties en hechting een rol in de liefde?
  • Waar gaat het vaak mis?
  • Opsporen van (destructieve) patronen, waar conflicten ontstaan;
  • Ontdekken van zere plekken uit eigen geschiedenis;
  • Bouwen aan een veilige basis;
  • Leren hoe je moeilijke dingen samen kunt bespreken.

Hoe verloopt het weekend?

Op vrijdagavond starten we met een kennismaking en introductie van de EFT. De cursus is een mix van theorie, voorbeelden en oefeningen. We richten ons vooral op het doen en het ervaren.  Er zijn géén groepsopdrachten en je hoeft niet met andere koppels over je relatie te spreken. Je gaat samen met je partner aan de slag. De therapeuten geven persoonlijke aandacht om het proces te ondersteunen.

De cursus wordt geleid door Bregje Jonkhart en Jacqueline Struijk. Beide zijn ze EFT-relatietherapeuten. De cursus vindt plaats in Amsterdam in ‘De Zevende Hemel’, op het Java Eiland en soms in Noord-Frankrijk. Het weekend begint op vrijdagavond en eindigt op zondagnamiddag.

De ‘Houd me vast cursus’ kost €240,00 per persoon incl. BTW. Koffie, thee, sapjes en snacks, lesmateriaal en het boek ‘Houd me Vast’ van Sue Johnson zijn inbegrepen. Voorafgaand aan de cursus is er een persoonlijke intake. Het is mogelijk om de factuur voor de intake te declareren bij de aanvullende zorgverzekering.

Wil je graag de cursus volgen, maar zie je het echt niet zitten om dat in een groep te doen? Het is ook mogelijk om het ‘Houd me Vast-weekend’ privé te boeken. Het ‘Houd me Vast-privé weekend’ kost €325,00 per persoon.

Voor informatie over data en tijden kunt u contact opnemen met ‘De Praktijk Hoorn’.

Schrijf je direct in!

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw geboortedatum (verplicht) (bijvoorbeeld 01-12-2001)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Welke cursus? (verplicht)

Gewenste startdatum (bijvoorbeeld 01-12-2001)